Kom igång

Kom igång

Vad är SmartHamster?

Vägledning

Den är en vägledning och hjälpreda för din personal som innehåller både viktiga strategiska frågor som policys och visioner, men även praktiska saker som villkor kring ledighet, arbetsmiljö, företagets rutiner m.m. En praktisk medarbetarportal som underlättar all intern kommunikation.

Smarta Formulär

Vi skapar smarta formulär enligt dina önskemål för exempelvis ledighetsansökan, sjukanmälan, riskanalys eller tillbudsrapport m.m. Även telefon-, sms- och maillista för all personal finns med. Idealisk för dokumenthantering. Innehåller även er personalhandbok.

Mina Sidor

Personliga sidor där du kan lägga in lönespecifikationer, anställningsavtal m.m. Inlogg med Mobilt BankID för hög säkerhet.

Lättillgänglig, tydlig och utförlig kommunikation sparar tid.

Genom att ge alla i organisationen tillgång till alla de bestämmelser, riktlinjer, dokument och avtal som gäller skapar man trygghet, pålitlighet och transparens.

Kom i gång snabbt med Smart Hamster!

Välkommen som kund hos oss! 

Vi tar hand om dig. Att bli kund skall vara enkelt!

Du har sannolikt redan fullt upp med ditt arbete men insett alla fördelarna med en effektiv och väl fungerade digital medarbetarguide. Du vill dra fördel av att ha ordning på er kommunikation, rutiner och policys för ert företag och dina medarbetare, men det måsta vara smidigt.

Inte nog med att allt innehåll för ert företag och dina medarbetare nu redan ligger på plats i er nya digitala medarbetarguide, vi hjälper er till 100% med att få det att fungera precis så som ni vill.

Vi gör allt jobb!

Vi hjälper dig nu med uppstart och all övrig tänkbar support för att du och dina anställda skall så snabbt som möjligt skall vara igång med er nya skräddarsydda medarbetarportal.

Uppstart

Vi har en avstämning att allt innehåll i Smart Hamster är utformat enligt dina önskemål, att de rutiner, formulär och policys finns på plats inför lansering till dina medarbetare.

Lansering och utbildning

Vi ser nu till att lansera er nya portal för era medarbetare. Alla får ett sms med uppgifter om inloggning m.m.

Grattis! Ni är igång!


Kom igång